Átadtuk az Országváros játékot

2017-07-04

Sikeresen átadtuk legújabb fejlesztésünket Megrendelőnk részére, az OrszágVáros játékot.

„Alkotni jó dolog. Látni, ahogy egy projekt a semmiből létrejön, fantasztikus! Úgy hiszem, mi most ezzel a weblappal közösen még jobb hellyé varázsoltuk az internetet! Kívánok hosszú életet, sok felhasználót a honlapnak!” – tettük közzé a Facebook oldalunkon, amikor a WebOrigo átadta az OrszágVáros játékot a nagyközönségnek.Ez a webes applikációs a klasszikus papíralapú játék, az ország város fiú leány újgenerációs változata. Ahogy a szlogen is mutatta: régi játék újratöltve!

Korábban nem fejlesztettünk játékokat, ez nem is a területünk. Viszont ehhez nem is igazán játékfejlesztői tudásra volt szükség, hanem azokra a webes technológiákra, melyeket már évek óta használtunk, mint a jQuery, PHP vagy éppen HTML-CSS weboldal sablon összeállítás. Ahogy már más projektnél, itt is generálkivitelezők voltunk, azaz nem csak a fejlesztést, hanem a grafikai anyagok gyártását is mi végeztük el.

A játék nem csak hagyományos regisztrációval, hanem Facebookos és Google-s belépéssel is elérhető, így azonnal egy kattintással indítható privát szoba, és elkezdődhet a pontgyűjtés.