Hírek és Esettanulmányok

Ezen a fülön olvashat korábbi megrendeléseinkről, hasznos tudnivalókról részletesen egy-egy esettanulmány formájában.

Rendelőknek: előfizetéses vizit online kártyás fizetési rendszerrel

A WebOrigo 2019-ben készítette el speciális, orvosi rendelőknek szánt, havonta levonásra kerülő kártyás fizetési rendszerét. Így a rendelőintézetek és fogorvosok, vagy akár kisállatklinikák egy olyan tagsági rendszert tudnak biztosítani, ahol vendégeik, pácienseik biztonságosan fel tudnak iratkozni a havi díjas a szolgáltatásra, ezáltal kényelmi szolgáltatásokat élvezhessenek, melyet természetesen a rendelők saját maguk határozhatnak meg.

2020-04-27
Foglalási rendszer fejlesztése

Egyedi foglalási rendszer, tetőtől talpig automatizálva – így jellemezhetnénk a Golfszimulátor foglalási rendszert, melyet a budaörsi Fashion Trend Center bevásárlóközpontban adtunk át. A rendszer tulajdonképpen egy webes applikáció, mely segítségével a klubtagok (de akár külsős vendégek is – ha előre regisztrálnak) foglalhatnak időpontot, feljegyezhetik a fogyasztásukat, valamint értékelheti a rendszert.

2020-03-05
Ipari automatizáció – Távoli GSM vezérlés

2020-ban a WebOrigo belépett egy új piacra, az ipari automatizációs megoldások területére. Ez azért volt kézenfekvő, mert így cégünk bővíteni tudta a termékportfólióját, felhasználva a felhőalapú szoftveres megoldások fejlesztése során szerzett tapasztalatokat. Így összességében egy magasabb hozzáadott értékű szolgáltatást tudunk nyújtani, mintha kizárólag a szoftverekre specializálódnánk.

2020-02-15
DealBot – Webshopba építhető okos alkurobot

Elkészült TEO, a NutriDeal webáruház alkubotja. A DealBot egy közös terméke a NutriDeal webáruháznak, valamint a WebOrigo-nak, mely teljes egészében a mi fejlesztésünk. Hogy mi is pontosan, idézzük a webáruházat a cikkünkben.

2020-01-15
Vállalatirányítási rendszer bevezetése a NewDoggy-nál

A NewDoggy kiskutya értékesítéssel foglalkozó weboldal esetében 2019 eleje óta dolgozunk azon, hogy egy webes vállalatirányítási rendszert vezessünk be. Ennél a vállalatirányítási rendszernél kiemelten fontos, hogy mobilról is megfelelően működjön, használhatóak legyenek a menüpontok. Hiszen hogyha éppen egy tárgyalás közben van szükség egy adott információra, akkor az rögtön megtalálható legyen egy mobilos kereséssel is.

2019-12-10
Elindult az InstaBot

Elindult az InstaBot, a WebOrigo első saját fejlesztésű marketing automatizációs szoftvere, mely teljes mértékben saját, házon belüli beruházásból valósult meg. "Az első 100%-ban hazai fejlesztésű Instagram robot elkészült! Mit is jelent ez? Azt, hogy a forradalmi marketing eszköz hazánkban is elérhetővé vált. Automatikus likeolás, követés és sok más jó funkcióval indulunk, (...)"

2019-02-22
Böngészőalapú grafikus távoli elérés a letlinkme-vel

Sikeresen átadtuk a letlink.me szolgáltatásunkat, mely valós idejű, böngészőalapú kapcsolat létesítését teszi lehetővé virtuális, Debian alapú számítógépek között. Mindezt titkosított csatornán és teljesen ingyenesen. Ez a projekt a Stop-Loss Manager kriptovaluta kereskedési rendszer támogatásához készült, azonban attól függetlenül elérhető külön, saját termékként.

2018-08-18
Stop-Loss Manager a Magyar Időkben

A WebOrigo által fejlesztett Stop-Loss Manager kriptovaluta kereskedési rendszerről jelent meg egy cikk a Magyar Idők (Magyar Nemzet) nyomtatott változatában, valamint a napilap online kiadásában.

2018-06-21
Átadtuk az Országváros játékot

Sikeresen átadtuk legújabb fejlesztésünket Megrendelőnk részére, az OrszágVáros játékot, jelentettük be Facebook oldalunkon. „Alkotni jó dolog. Látni, ahogy egy projekt a semmiből létrejön, fantasztikus! Úgy hiszem, mi most ezzel a weblappal közösen még jobb hellyé varázsoltuk az internetet! Kívánok hosszú életet, sok felhasználót a honlapnak!”

2017-07-04
BuszGuru – online buszfoglaló platform elkészítése

Fontos mérföldkőhöz érkezett a WebOrigo: sikeresen átadásra került a BuszGuru rendszer, mely forradalmasíthatja a buszos kirándulások szervezését. A rendszer egyaránt előnyös a buszbérlőknek és a buszos társaságoknak. Működése egyszerű, de annál forradalmibb: a busztársaságok adnak ajánlatot a szervezőknek, mégpedig úgy, hogy egymás alá licitálnak, így biztos, hogy a buszbérlő a legkedvezőbb ajánlatot kapja.

2017-02-01